Sånn pleier Camila Cabello det knuste hjertet

Foto: Instagram

Camila Cabello var knapt til å kjenne igjen da hun viste frem sitt nye hår og utseende i anledning av søndagens American Music Awards.

Normalt liker den 24 år gamle sangfuglen Camila Cabello å dukke opp på den røde løperen med sitt imponerende svarte hår, men når årets utgave av American Music Awards starter søndag, var det med et helt nytt utseende.

Les også

Melina om den famøse natten: ”jeg var ikke redd for å dø”

Den tidligere Fifth Harmony-sangeren viste frem sin ville glød på Instagram, der hun har delt en serie bilder av sin nye myntegrønne hårfarge.

Det kommer bare dager etter at sangeren, i samarbeid med popstjernen Shawn Mendes, kunngjorde at paret ikke lenger var sammen.

Artikkelen fortsetter etter innlegget...

"I clean up ok" skriver hun til bildene med hentydning at hun faktisk kan ende opp med å se ganske bra ut når hun først begynner å gjøre seg i stand.

Til sammenligning har sangeren også delt et bilde av seg selv som viser hvordan hun så ut før kveldens makeover startet.

Camila Cabello avslører ikke i innlegget sitt om den ville hårfargen er permanent, men en ting er sikkert, og det er at mange av hennes 58,8 millioner Instagram-følgere elsker det nye utseendet.

- Du er virkelig vakker. Jeg elsker deg, skriver en av følgerne hennes.

- Du ser så bra ut, skriver en annen.

Noen få fans hengir seg også i kommentarsporet til det faktum at hun har en veldig spesiel brudd glød over henne forstått slik at det tilsynelatende ikke har vært en dårlig ting for Camila å slå opp med 23 år gamle Shawn Mendes.

Artikkelen fortsetter etter innlegget...

Foto: Shutterstock.com

Camila og Shawn møttes tilbake i 2014, men ble først offisielt kjærester i 2019.

Shawn Mendes har tidligere avslørt at mange av hans populære poplåter var skrevet for/om Camila Cabello.

Les også

Addison Rae: Permanent utestengt