Carmen Electra kaster klærne: overlater svært lite til fantasien

12/03/2023

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespilleren Carmen Electra, har valgt å skjemme bort følgerne sine med et bilde der ikke mye er overlatt til fantasien.

Tilbake på slutten av 1990-tallet siklet mange menn hver gang skuespillerinnen Carmen Electra dukket opp i rollen som Lani McKenzie i hitserien "Baywatch".

Siden den gang har den amerikanske skuespilleren og modellen hatt begrenset skuespillersuksess, men har hatt roller i komediefilmene «Scary Movie» og «Epic Movie», som alle har fått blandet mottakelse.

I dag har hun i stor grad lagt skuespillet på hylla, og hennes siste rolle var i TV-serien 'Alene Sammen', hvor hun hadde en mindre rolle i en enkelt episode.

Det betyr imidlertid ikke at hun er ferdig med å posere og opptre foran kamera. Det fortsetter hun med, men innholdet som lages foran kamera er av en litt annen karakter i dag.

På nivå med mange andre kjendiser har den tidligere Baywatch-stjernen kastet seg over å selge eksplisitt innhold på internett.

Det er imidlertid ikke alltid du blir tvunget til å betale hvis du vil se henne kaste klærne. Noen ganger velger hun å gjøre litt reklame for innholdet sitt, noe hun gjør med nakenbilder på sosiale medier.

Akkurat dette var tilfellet da hun nylig delte et bilde på det sosiale mediet Instagram der svært lite var overlatt til fantasien.

På bildet har hun på seg en slags sele som hun bruker for å skjule barmen. I tillegg har hun på seg lange støvler og et par sorte truser – og ingenting annet.

Foto: Instagram

Bildet har naturligvis blitt veldig godt mottatt og har fått mer enn 20 000 likes fra følgerne hennes.

Også i kommentarfeltet er det mange som ikke nøler med å legge skjul på at de liker det de ser.

«Den vakreste kroppen i verden», skrev en bruker blant annet.

"Den vakreste kvinnen på denne jorden," sa en annen.

"Du er som en dronning vakre Carmen," skrev en tredje.

«Jeg må kjøpe VIP-tilgang nå», skrev en fjerde, som tilsynelatende ønsket å se hva annet Carmen Electra har å tilby.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.