Dansk skandaleinfluenser rømte landet: Nå hyller hun Sophie Elise

06/03/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den danske influenseren Fie Laursen er blitt sammenlignet med Sophie Elise.

Den danske skandeinfluenceren Fie Laursen (26) har tross sin unge alder vært kjent i årevis i Danmark, men har også fått et navn i Norge.

I hjemlandet sto hun frem som mobbeoffer på TV som 15-åring. Siden har hun blogget, gitt ut bøker, deltatt i realityserier, og har blitt en kontroversiell profil for å ha reklamert for plastisk kirurgi.

I sosiale medier som TikTok, Instagram, Twitter og Youtube, har hun en samlet følgerskare på 633.000.

I 2020 flyttet dansken til Marbella og startet å legge ut pornografisk innhold på OnlyFans.

Det samme året mottok hun kritikk for å reklamere for tjenesten på Instagram, og for å oppfordre sine daværende 300 000 følgere til å teste ut sugardating, ifølge Ekstra Bladet.

God kveld Norge snakket Laursen da hun nylig annonserte at hun ville legge ned OnlyFans-kontoen, grunnet «personlige årsaker». Da hevdet hun at halvparten av følgerne hennes består av norske kvinner og menn. Senere på uken bekreftet hun dog til danske Se og Hør at nedleggelsen var en løgn og at hun ville fortsette med å poste på voksensiden.

Forrige uke gikk også Laursen ut på Instagram for å dele en uforbeholden støtteerklæring til Sofie Elise Steen Isachsen (28), i forbindelse med stormen som oppsto etter det omdiskuterte Instagram-bildet, som ble publisert og slettet 12. februar.

Torsdag, 2. mars, annonserte Isachsen til sine 600.000 følgere at podkastsamarbeidet med NRK var avsluttet.

Til God kveld Norge uttrykker Laursen en stor respekt for 28-åringen, og forteller at hun stadig ble sammenlignet med henne da hun tilbragte tid i Oslo.

– Alle sa «du er den danske Sophie Elise». Jeg forstod ikke helt hva de mente da, men etter at jeg ble bedre kjent med henne tror jeg folk mente at vi begge har vært gjennom mye, og er våre lands største influensere når det kommer til både hat og kjærlighet, sier Fie Laursen.

Dansken gjentar at «hatet» hun fikk fra nordmenn etter promoteringen av plastisk operasjon, var noe hun aldri hadde opplevd lignende før.

– Derfor føler jeg med Sophie i denne tiden, slår hun fast.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.