Den populære «Big Brother»-deltakeren døde brått

14/05/2023 21:50

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var veldig mystisk da den bare 37 år gamle 'Big Brother'-deltakeren plutselig gikk bort.

Monica Sirianni, som deltok i den italienske versjonen av 'Big Brother' for over 10 år siden, har plutselig gått bort i en alder av 37 år.

8. mai spredte den triste nyheten seg over hele verden da internasjonale medier rapporterte at en tidligere deltaker fra den italienske 'Big Brother' var død.

Hun var med i den 12. sesongen av programmet, som ble sendt i årene 2011-2012.

Selv om Monica bare var i 'Big Brother'-huset i en måned, klarte hun å oppnå mye popularitet.

Mystiske omstendigheter rundt dødsfallet

Omstendighetene hun døde under har overrasket mange. Ifølge utenlandske medier besvimte Monica plutselig i en italiensk bar i Sauveria Mannelli i Catanzaro mens hun var sammen med venner.

Hun ble umiddelbart fraktet til sykehus, men legene klarte dessverre ikke å redde henne.

Den tidligere 'Big Brother'-deltakeren var bare 37 år gammel. Det er foreløpig ikke kjent hva som var årsaken til hennes død, men ifølge uoffisielle opplysninger kan det ha vært et plutselig hjerteinfarkt. Monica skal også ha følt seg syk den kvelden.

Monica var en svært populær deltaker som raskt vant seernes hjerter under sin deltakelse i showet, noe som ikke var overraskende da mange så henne som en ekte italiensk skjønnhet.

De siste årene levde hun et ganske stille liv, men hun deltok fortsatt på sosiale arrangementer og tilbrakte ofte tid i selskap med sine nære venner. Ingen av dem kunne ha forutsett at de under et av møtene deres ville være vitne til en så dramatisk hendelse og snart måtte si farvel til Monica.