Dolly Parton med merkelig avsløring: Hvor lenge vil juledekorasjonene gå videre

17/01/2021 14:46

Emma

Gossip
Countrystjernen Dolly Parton lar julidekorasjonene henge betydelig lenger enn andre.

De fleste dansker kjenner sannsynligvis Dolly Parton fra store hits som "Jolene", "9 til 5" eller "Islands in the Stream".

Nå sier den 74 år gamle countrystjernen at - i tillegg til å synge på store scener og ha et hjerte som slår for veldedighet - er hun også en stor fan av julen og alt som kommer sammen med høytiden.

Inkludert juledekorasjoner.

Det kom frem da Dolly Parton deltok i en podcast kalt "Cody Cast". Mediet sier mentalfloss.com.  Hun fjerner ikke juledekorasjonene så snart ferien er over og det nye året lurer fremover. ikke i det hele tatt. 

Lenge etter hellige tre konger

Ifølge den kristne tradisjonen slutter julen på Holy Three Kings, som faller 6.

Den dagen er det imidlertid fortsatt en lang vei å gå for Dolly Parton å begynne å tenke på å fjerne juledekorasjonene sine, sier hun. Det er en helt spesiell grunn til det. Hun er en av dem som har bursdag tidlig på året.

19. januar fylte hun 10 år. I år feirer hun sin 75-årsdag. Og hun kommer ikke til å feire bursdagen uten dekorasjonene fra både jul og den amerikanske ferie thanksgiving, sier hun.

"Jeg feirer jul og thanksgiving til bursdagen min 19 januar," sier Dolly Parton, ifølge Mentalfloss.com, før han legger til:

"Jeg får dem alltid (hennes ansatte, ed.) til å forlate dekorasjonene til etter bursdagen min, fordi jeg fortsatt feirer."