Dronning deler private hjemmevideoer av familien: "Jeg visste at livet mitt aldri ville bli det samme igjen"

06/03/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram/Skjermbilde
Foto: Instagram/Skjermbilde
Dronningen har delt en rekke private hjemmevideoer av datteren.

2023 må sies å være litt av et kjærlighetsår i Jordan.

Kong Abdullah og dronning Ranias to eldste barn skal begge gifte seg i år, og mens kronprins Husseins bryllupsdato har vært offentlig i lang tid, er ikke prinsesse Imans dato for bryllupet kunngjort.

Med bare en ukes varsel ble datoen for prinsesse Iman, 26, og Jameels bryllup kunngjort i helgen: Det unge paret skal gifte seg søndag 12. Mars. 

Samtidig fant dronning Rania veien til nøklene, og her har hun delt et rørende klipp av et stort antall hjemmevideoer og bilder der hun skriver om datterens kommende kjærlighetsfest.

Første gang jeg holdt den lille jenta mi, visste jeg at livet mitt aldri ville bli det samme igjen. Om en uke skal hun gifte seg. Min elskede Iman, jeg er så glad på dine vegne og så stolt av alt du er.

Se hjemmevideoene nedenfor:

I tillegg til kronprins Hussein og prinsesse Iman har kong Abdullah og dronning Rania barna prinsesse Salma (22) og prins Hashem (18).

Kong Abdullah og dronning Ranias eldste barn, kronprins Hussein (28), skal gifte seg med Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif 1. Juni.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.