Dronningen i stor sorg

25/08/2023 10:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Dronning Camilla i stor sorg.

Dronning Camilla (76) sørger over bortgangen til sin første kjærlighet, Kevin Burke, som gikk bort tidligere i august, 77 år gammel. De to hadde en kortvarig romanse på midten av 60-tallet.

Camilla møtte Kevin Burke i 1965 i Knightsbridge, London, og de begynte en romanse. Selv om forholdet var kortvarig, har Kevin Burke ofte snakket godt om sin tidligere partner. Han beskrev Camilla som «den beste og morsomste partneren du kan ønske deg» og «utrolig populær, attraktiv og sexy».

Kevin Burke døde i august, dødsårsaken er dog ukjent. Familien hans har bedt om donasjoner til British Heart Foundation. Camilla, som ble dronning ved kroningen av kong Charles III 6. mai, har ikke kommentert Burkes bortgang offentlig.

Camillas kjærlighetsliv

Fem år etter romansen med Burke, i 1971, møtte Camilla Parker Bowles kong Charles for første gang. De innledet et forhold som varte i noen år og holdt kontakten med hverandre, til tross for prinsens ekteskap med prinsesse Diana. På midten av 90-tallet ble Camilla utpekt som skurken i kjærlighetstriangelet med kong Charles og Diana.

Kevin Burkes bortgang minnes en tid i Camillas liv før hun ble en del av den britiske kongefamilien. Hans varme ord om tiden sammen gir et glimt inn i en mer privat side av dronningen.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?