Else Kåss Furuseth med stor nyhet: "Forberedt på å gråte"

26/10/2023 14:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Else Kåss Furuseth deler stor nyhet.

Den folkekjære TV-profilen Else Kåss Furuseth (43) har lang fartstid innenfor TV- og underholdning.

Ikke bare har hun ledet sitt eget talkshow på NRK med «Kåss til kvelds», hun har også hatt egne programmer som «Helsekost Furuseth».

Og nå blir hun igjen å se på TV-skjermen, denne gangen som fast gjeste dommer i Norske Talenter.

– Jeg gleder meg først og fremst til å bli rørt. Jeg blir veldig rørt av mennesker som har et stort talent for noe. Faktisk blir jeg veldig rørt av mennesker som har middels talent også. Og jeg blir også rørt av mennesker som mangler talent. Jeg blir faktisk rørt bare av at jeg nå snakker om at jeg kommer til å bli rørt, sier Else Kåss Furuseth i en pressemelding ifølge Dagbladet.

Hun forteller videre at hun ikke har planer om å være en dommer av det strenge slaget.

Tilbake etter pause

«Norske Talenter» gikk opprinnelig på TV2 fra 2008 til 2019 – årlig, med unntak for 2013 og 2016.

I januar ble det kjent at programmet gjenoppstår på TVNorge og Discovery+.

Som da det gikk på TV 2, ledes det også nå av Solveig Kloppen (52), mens artistene Silya Nymoen (45) og Hkeem (26), skuespiller Dennis Storhøi (63) og programleder Stian Blipp (33) sitter i dommerpanelet.

Hittil i programmet har dommerne bestemt hvem som går videre i konkurransen. I semifinalene er det derimot TV-seerne som bestemmer hvem som skal gå videre til den store finalen 1. desember.

Det eneste unntaket er Kåss Furuseth, som har én gullknapp hun kan gi til en heldig deltaker og som da sendes direkte til finalen.

På fredag bliver den første direkte sendte semifinalen sendt på TVNorge kl 20.00. Semifinalen kan også ses direkte på Discovery+ sin egen hjemmeside.