Elvira Pitzner forlot bilen sin: Da hun kom tilbake igjen hadde det utenkelige skjedd

16/03/2023

Sofie Hansen

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Diamantarvingen Elvira Pitzner fikk et sjokk da hun kom ut til sin parkerte Porsche.

Den kjente diamantarvingen, Elvira Pitzner, har delt en opprivende opplevelse med sine mer enn 400 000 følgere på Instagram.

Det skjer etter å ha kommet tilbake til den parkerte Porsche, der Elvira oppdager at bilen hennes har blitt brutt inn.

«I går kveld ble LV-kofferten vår og LV-vesken min, samt ALT sminke og nye klær, stjålet fra bagasjerommet til Porschen,» sier hun i en historie på Instagram-profilen sin.

Elvira uttrykte sin skuffelse over at selv om bilen hennes var låst, betydde det ikke at eiendelene hennes var trygge.

"Mitt budskap er at selv om bilen din er låst, for guds skyld ikke la noe som du ikke tåler blir stjålet," sa hun til sine følgere.

Selv om tyvene stjal flere dyre Louis Vuitton-vesker og klær, var Elvira mest takknemlig for at hennes elskede hunder var trygge. De var i bilen mens det ble brutt inn.

"Hundene mine var i bilen mens jeg var borte en kort stund. Ikke bry deg om de ble stjålet," sa hun og uttrykte sin lettelse over at de var i orden.

Elvira understreket også at andre viktige eiendeler som pass, lommebok og datamaskin var uskadet.

"Jeg er så takknemlig for at de ikke fikk passet og lommeboken min fordi det ville vært enda verre," sa hun.

Elviras personlige erfaring er en påminnelse om at du aldri kan være for forsiktig når det kommer til din sikkerhet og eiendeler.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.