Elvis ble så begeistret under romantisk scene at 'Lille Elvis' kom frem

01/11/2021 10:31

Emma

Gossip
Privatfoto
Privatfoto
Legenden Elvis Presley dukket opp i mange romantiske og sexy scener i filmene sine, og var en magnet for kvinner både på og utenfor skjermen med sin selvsikre oppførsel og glatte stemme - men en enkelt scene viste litt for mye av 'Elvis'.

Elvis Presley var ekstremt produktiv, etter å ha hatt en karriere som skuespiller sammen med hans sangkarriere. Det gjorde ham til et av de mest ikoniske ansiktene som noen gang har kommet ut av Hollywood.

«Kongen» hadde mange erfaringer med kvinner på og utenfor skjermen, men det var en anledning under innspillingen av en film der hans største frykt gikk i oppfyllelse.

Privatfoto

Elvis Presley fikk en pinlig tabbe mens han filmet for en film, og kameraene fanget alt.

Under en romantisk scene fra filmen ‘Girls Girls Girls’ fra 1962 med Laurel Goodwin, var Elvis' entusiasme tydelig å se på. Regissøren la imidlertid ikke merke til det, og derfor valgte han å la scenen bli en del av det ferdige produktet, og dermed har 'Little Elvis' alltid blitt videreført.

Det hele skjedde under en dansescene med Laura Goodwin, hvor Elvis Presley tydeligvis hadde vært litt opprømt. Det var helt klart å se i de svarte buksene "Kongen" hadde på seg.

Ifølge dailystar skal Elvis ha sagt til kompisen sin, Joe Esposito:

«Så du det? Så du hva som skjedde under beltet mitt?»

Privatfoto

I Joe Espositos memoar «Good Rockin' Tonight» nevnte han også episoden, der han skrev:

"Dansescenen med Laurel var komplisert," sa han. På et tidspunkt, under all viggling og spretting, gned disse buksene feil 'vei' og Little Elvis - som han kalte det - ble hevet," sier Joe Esposito, som fortsatte:

– Elvis fikk panikk og klaget over at buksene hans gned på hans 'Lille Elvis' slik at han ikke kunne annet enn å få ereksjon, sier Esposito.

Privatfoto

Elvis håpet da at scenen skulle tas på nytt eller ikke engang inkluderes i filmen, men til hans store frykt kunne han se at scenen var inkludert i filmen.

Ifølge Esposito burde Elvis ha sagt «Jeg håpet ikke du kunne se det fordi buksene var svarte, men der er det, det stikker ut som en hevet tommel», står det.

 

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.