Etter Matthew Perrys død: Her er familiens håp

29/11/2023 16:00

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Matthew Perrys familie oppfordrer fansen til å støtte veldedighetsorganisasjonen som er opprettet i Matthew Perrys navn.

Gjennom årene har dansker omfavnet en rekke amerikanske helligdager, og du kjenner sikkert Singles Day, Black Friday og Cyber Monday.

Og tirsdagen etter Thanksgiving har også et navn: Det heter Giving Tuesday, hvor du oppfordres til å støtte en god sak.

Og det er ved denne anledningen at Matthew Perrys familie nå ringer - de har opprettet Matthew Perry Foundation, som har som mål å hjelpe mennesker med avhengighet.

"Det er viktig for oss, som en familie, å hedre Matthews minne," sa Perrys familie til People.

"Potensialet som Matthew Perry Foundation har for å hjelpe de som lider av denne sykdommen, er noe vi er stolte av å bringe til verden."

Sjelden bønn

På det sosiale mediet X kom også Matthew Perrys stefar Keith Morrison med en bønn om å støtte Matthew Perry Foundation:

– Dette er ikke noe jeg pleier å gjøre, en sånn salgspitch. Men i år er annerledes for meg. I morgen er det Giving Tuesday. Gjør det du kan, han ville vært takknemlig, sier Keith Morrison, med henvisning til stiftelsens hjemmeside.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.