Etter mer enn 40 års ekteskap: ABBA-stjerne til skiles

24/02/2022 09:11

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Paret skal skilles.

ABBA-stjernen Björn Ulvaeus skiller seg. Den 76 år gamle sangeren har vært gift med sin kone, Lena Ulvaeus, i hele 41 år.

Men nå har paret valgt å skille seg.

– Etter mange hyggelige og begivenhetsrike år har vi bestemt oss for å skille oss. Vi forblir nære og gode venner og vil fortsette å feire våre barnebarns bursdager og andre familieferier sammen, sa paret i en felles uttalelse via Ulvaeus' talsperson, skriver Expressen.

Björn Ulvaeus giftet seg med Lena Ulvaeus tilbake i 1981. Før det hadde han vært gift i ni år med Abba-kollega Agnetha Fältskog, som han fikk to barn med.

Han har også to barn med Lena Ulvaeus. Björn Ulvaeus og resten av ABBA ga ut et nytt album for første gang på 40 år i slutten av 2021, noe som betyr at bandet ikke har gitt ut et album under hele ekteskapet mellom Björn og Lena Ulvaeus.

Albumet kalt 'Voyage' tok listene med storm - også i Norge, hvor det i en periode var nummer én.

I tillegg strømmet folk til butikker for å få platen i originalversjon.

Perioden uten musikk har vært veldig bra for Björn Ulvaeus.

I et tidligere intervju sa han:

«På en måte kan jeg være lykkeligere i dag enn jeg var da. - I dag, som 76-åring, tror jeg ikke jeg noen gang trodde livet var så bra som nå, også fordi nå har jeg diversifisert så mye at når jeg ikke tenker på et interessant prosjekt, tenker jeg på et sekund og en tredjedel.»