Fans sjokkert over Tom Cruises ansikt

Foto: Shutterstock.com

Fans er i sjokk over ansiktet til Hollywood-stjernen Tom Cruise da han ble sett på en baseballkamp i San Francisco.

Tom Cruise var på tribunen på en baseballkamp i San Francisco. Her ble han oppdaget av flere fans, hvorav de fleste la merke til at noe så annerledes ut med filmstjernen.

Les også

Melina om den famøse natten: ”jeg var ikke redd for å dø”

Den 59 år gamle skuespilleren, kjent for Mission Impossible-filmene, viste frem et ansikt med puffede og hovne kinn, som endte opp med å tiltrekke seg litt oppmerksomhet.

Deretter har bilder og videoer gått viralt på sosiale medier, noe som vekker spekulasjoner. Flere mener at den erfarne filmstjernen har vært en tur under kniven.

De mange bildene og videoene som har blitt delt av den kjente skuespilleren som har tatt plass i publikum på tribunen, har ikke blitt godt mottatt av alle. Imidlertid stiller de fleste bare spørsmål ved hva han har gjort med ansiktet.

«Hva har han gjort med ansiktet?» skrev en person på Twitter, mens en annen skriver:

"Tom Cruise, hva har du gjort med det vakre ansiktet ditt?! Jeg ble så skuffet da jeg så deg i tribunen på Dodgers-kampen. SLUTT å injisere dritt i ansiktet ditt, vær så snill."

De aller fleste som har gjort sine synspunkter kjent på sosiale medier, påpeker at Tom Cruise har vært under kniven. Imidlertid er det også andre som antyder at det kan være en slags allergisk reaksjon.

Imidlertid er det også de som har tatt Hollywood-stjernen til forsvaret, da de tror han bare ælder naturlig - og at han kan ha fått litt oppmerksomhet.

Til tross for de mange spekulasjonene har Tom Cruise så langt vært stille, som ikke ønsker å svare på hva som har fått ansiktet hans til å se annerledes ut.

Les også

Kvinne bombarderes med tusenvis av opprigninger og meldinger etter at 'Squid Game' ble vist