Fansen er helt sikre: Hollywood-stjernen skal gifte seg

29/07/2023 21:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hollywood-stjernen ser ut til å ha forlovet seg med skuespillerkjæresten

Tar den 29 år gamle Saoirse Ronan snart en tur opp midtgangen?

Det er noe som tyder på at, hvis man skal tro den amerikansk-irske skuespillerens kjæreste, som har delt et helt spesielt bilde på sin Instagram-profil, som har satt i gang ryktene.

Jack Lowden, som den heldige herren heter, har laget et innlegg som består av en serie bilder fra utsikten på toppen av Ben Vrackie i Perthshire, Skottland.

På ett av bildene skimtes fire hender og en hundepote, og her kan man ganske overraskende få øye på en diger forlovelsesring.

– Awww, jeg er sikker på at mange av oss har vokst opp med Saoirses filmer, så det er flott å se dette skje! Hun og Jack har alltid virket som et veldig søtt par, skriver en fornøyd Reddit- bruker.

Vi trenger bare en helt offisiell bekreftelse.

I likhet med sin fremtidige kone er Jack Lowden skuespiller og har spilt i Christopher Nolan-filmene «Dunkirk», «Benediction», «Small Axe» og «Calibre».

De to turtelduene har vært et par i flere år, etter at de møttes første gang under innspillingen av filmen «Maria Stuart, Queen of Scotland», der de begge dukker opp.

Foto: Instagram

Saoirse Ronan er kjent fra filmer som «Atonement». "Brooklyn" og "Lady Bird".

Hun har vært nominert til Oscar ikke mindre enn fire ganger – sist for hovedrollen i den Greta Gerwig-regisserte filmen «Little Women» fra 2019.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.