Farmen-Camilla var ute og hygget seg med venner: Ante fred og ingen fare da de plutselig ble angrepet av tre menn

19/02/2018 14:45

Anniken Hauge

Gossip
Det som skulle være en hyggelig bytur i Tønsberg med gode venner, utviklet seg plutselig til et mareritt for den tidligere Farmen-deltakeren.

Camilla Cox Barfot fikk mye oppmerksomhet da hun deltok i Farmen i fjor høst, både for sitt nære forhold til dyr, men også for det vennskapet hun fikk med konkurrent Eunike Hoksrød.

De to damene hadde det mye moro sammen inne på gården, inkludert den gangen Camilla avslørte for Eunike at hun hadde holdt en hemmelighet skjult under hele oppholdet inne på gården. I helgen skulle de to igjen ha det moro sammen, denne gangen på et utested i Bergen sammen med to homofile venner av de. 

Gleden var dog kortvarig da de rundt midnatt ble angrepet av det som sannsynligvis var tre menn mens de ante fred og ingen fare på dansegulvet, skriver VG.

- Det kom helt ut av det blå. Jeg sto med ryggen til, og plutselig ramlet jeg stygt og hardt. Det ble helt svart. Alt skjedde så fort, og plutselig satt jeg på legevakta, sier Camilla til VG. 

På sin egen Facebook-profil går Camilla nå hardt ut mot den blinde volden, som hun mener var rettet mot den homofile vennen Eirik, som de tilbragte kvelden med.

- Tåler et brudd, for det ordner seg. Men det å ikke akseptere andres legning i 2018 er faen meg helt sykt, skriver hun blant annet i innlegget.

For Camillas del endte det altså på legevakten med morfin og CT-scan søndag. Ifølge henne selv, har hun pådratt seg et brudd i bakre skulderblad. Kompisen hennes slapp heldigvis unna uten skader. 

Flere har sagt til henne at de burde politianmelde hendelsen, men mennene skal ha forsvunnet like fort som de dukket opp, og derfor aner hun heller ikke hvem de var.