Felix Sandman overrasker med nytt utseende

Foto: Netflix

Slik ser Felix Sandman ikke ut lenger.

Den svenske skuespilleren og artisten Felix Sandman (22) har tatt Norge med storm de siste årene. Med hovedrolle i julefavoritten «Hjem til jul» på Netflix har han nemlig fått mye oppmerksomhet og blitt en favoritt her til lands.

Les også

Romanse rykter igjen: Se bildene her

De fleste kjenner nok også igjen Felix Sandman fra Netflix-serien «Quicksand - Störst av allt», eller for musikken med hitlåter som «Tror Du Att Han Bryr Sig», som han har med den svenske artisten Benjamin Ingrosso (24), og sangen «Relations» med den norske stjernen Astrid S (24).

I denne uken overrasket den talentfulle artisten dog flere på Instagramprofilen hans, hvor han dukket opp med et «nytt utseende».

Med hans korte, blonde hår er det ingen tvil om at den unge svensken har vekket oppmerksomhet ved flere ungpikehjerter på tvers av flere skandinaviske landene.

På et nytt Instagram-innlegget har 22-åringen derimot kvittet seg med den lyse sveisen og byttet den ut med en mørkere og lengre frisyre.

Artikellen fortsetter under bilde

Det er under en reise til Milano, i forbindelse med et moteshowet til motemerket Ferragamo, at Sandman debuterte med sin nye hårsveis.

Den nye frisyren falt i god smak hos fansen, som hyller den svenske kjekkasen i kommentarfeltet. I skrivende stund har innlegget fått nesten 90.000 likerklikk.

Les også

Grey’s Anatomys Meredith Grey: ”Jeg har prøvd å komme meg unna i årevis”