Fotballstjerne brukte 4,3 millioner på den store dagen

27/06/2022 08:11

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
"Jeg har giftet meg med mitt livs kjærlighet."

Det står det i et innlegg på Instagram fra Fern Hawkins, som i helgen ga det store ja til sin utvalgte – fotballstjernen Harry Maguire.

Paret giftet seg foran kapellet til franske Chateau de Varennes, et luksuriøst sted hvor en overnatting koster £ 350 - tilsvarende 3 000 kroner.

Ifølge The Sun og Daily Mail kostet selve bryllupet 500.000 pund, tilsvarende rundt 4,3 millioner kroner, fotballspilleren ønsket at alt skulle 'være helt perfekt'.

Bruden hadde fløyet inn en frisør og makeup artist for den store dagen, og de hadde også ansatt en sanger til bryllupet.

Harry Maguire ankom i et privat jetfly med rundt 30 andre mennesker, og det var klare regler for gjester – inkludert Jack Grealish og Jordan Pickford – som alle fikk en 'goodie bag' av det nygifte paret.

De ble bedt om ikke å bruke telefonene sine på dagen, og det var Fern Hawkins' venn som hadde ansvaret for bryllupsbildene.

Fredag var for drinker og en fin kveld med de inviterte, før den store festen på lørdag, hvor paret tidlig på dagen ga sitt "ja" i solskinnet, før regnet sendte selskapet innendørs.

Deretter dro de på bryllupsreise til Italia. Noe Harry Maguire har fått lov til å gjøre av Manchester Uniteds nye trener Eric ten Hag, som ikke har sett noe problem i det, ettersom Maguire fortsatt er «i ferieperioden», sier en representant til Daily Mail.

Harry Maguire og Fern Hawkins har vært sammen i rundt 11 år, og de giftet seg tidligere i år på et rådhus i England – noe som var nødvendig for å gjennomføre seremonien i Frankrike.

De forlovet seg tilbake i 2018 og har døtrene Lillie Saint og Piper Rose sammen.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.