Harry og Meghans dokumentar med pinlig tabbe: Pynter på sannheten med dette bildet

05/12/2022 11:32

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De få glimtene vi har fått fra prins Harry og hertuginne Meghans kommende Netflix-dokumentar er analysert i detalj. Nå er det avdekket en pinlig foto tabbe.

I forrige uke slapp Netflix den første traileren til prins Harry og hertuginne Meghans kommende dokumentar på strømmegiganten.

Og selvfølgelig ble hvert ord og hvert bilde snudd, vridd og analysert, og nå har et uvanlig pinlig trekk blitt avdekket i den knapt ett minutt lange traileren.

Britiske The Sun har oppdaget at et bilde, som illustrere hvordan Sussexes parret blir jaget av paparazzofotografer, ikke ble tatt i det hele tatt i forbindelse med Meghan og Harry.

I traileren ser du et hav av fotografer med sine store linser som jager et bilde av Meghan og Harry.

Mens klippet er på skjermen, uttaler prins Harry følgende ord:

– Jeg måtte gjøre alt jeg kunne for å beskytte familien min.

Dette bildet er ment å illustrere hvordan Harry og Meghan stadig er i medias søkelys. / Foto: Netflix

Og bildet har noe med en Harry å gjøre – bare ikke prins Harry. Faktisk er bildet fra en Harry Potter-premiere tilbake i 2011 - og ble tatt hele fem år før Harry og Meghan i det hele tatt hadde møttes.

Hvis du bruker søkeordet "paparazzi" på arkivfotosiden Alamy, er bildet fra Harry og Meghans trailer det første søkeresultatet som vises. / Foto: Skjermbilde fra alamy.com

- Jeg tror ikke Harry var klar over det i det hele tatt, men Netflix har vært slurvete og det svekker kommentaren hans om at han ønsker å beskytte familien sin, sier kongeekspert Ingrid Seward til The Sun.

En av The Suns egne fotografer er også å finne i det «falske bildet», og han husker selv filmpremieren, der det ikke var noen kongelige gjester på den røde løperen:

– I Netflix-traileren antydes det at fotografene, meg selv inkludert, prøver å få et bilde av kongeparet – men det er tull, sier The Suns fotograf Doug Seeburg.

At et bilde fra den premieren skal vises i en trailer om Harry og Meghan virker som dårlig bildeforskning.

The Sun skriver at Netflix ikke har returnert en kommentar til fototabben.