Heidi Klum gjør det igjen: Dropper toppen og poserer under sydens sol

09/05/2023 17:50

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
49 år gamle Heidi Klum gleder nok en gang følgerne sine.

Den 49 år gamle supermodellen trollbandt sine mer enn 10.8 millioner Instagram-følgere tirsdag morgen med et nytt innlegg.

Og det er ikke mange klær hun har på seg.

På to bilder slapper "Tysklands neste toppmodell" -verten av i den stekende solen, og hun vil tilsynelatende brune overalt.

For der hun ligger med ansiktet ned på et håndkle ved bassenget, ser det ut som hun bare har på seg ett lite klesplagg. Ellers er Bergisch-Gladbach-innfødte kun pyntet med litt gullsmykker og store solbriller.

Under bildene skriver Heidi kort «... og det var mandag», og la til fire emojier. Tilsynelatende tok den hardtarbeidende entertaineren en rolig fridag.

Det er ikke overraskende at 49-åringen også trenger en fridag: Hun er tross alt opptatt som TV-vert og dommer i flere programmer. Ikke bare kjører den 18. sesongen av GNTM akkurat nå, neste utgave av "America's Got Talent" begynner også i slutten av mai, som hun også vil være dommer på.

I tillegg er det jet-set-stresset når den nydelige blondinen følger ektemannen Tom Kaulitz (33) på hans hotelltur i Tokyo (senest i Berlin, London og Brussel). I tillegg har datteren Leni nettopp feiret sin overdådige 19-årsdag, og forberedelsene til Heidis eget jubileum skal allerede være i gang.

Det er ikke å se at Heidi fyller 50 år om 3 uker.

De avkledde bildene kan du se herunder:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.