Helt ferdig med kongehuset: Risikerer nå å bli utvist fra sitt nye hjem

09/01/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prinsen risikerer utvisning etter avsløringer.

Han tok sopp med "Friends"-stjernen Courtney Cox, sniffet kokain (for første gang) i en alder av 17, og tok også psykedelika for å bearbeide tapet av moren.

Ja, det mangler ikke på avsløringer fra prins Harry for øyeblikket.

Den 38 år gamle prinsen har riktignok sluppet bombe etter bombe i forbindelse med sin kommende bok, «Spare», men nå kan de mange avsløringene få alvorlige konsekvenser.

Ifølge flere britiske medier, deriblant Daily Mail, risikerer prinsen å bli kastet ut av USA, der han som kjent flyttet med Meghan i kjølvannet av deres løsrivelse fra den britiske kongefamilien. 

Ifølge mediene mener flere eksperter at prins Harry ikke burde fått lov til å komme inn i landet i utgangspunktet på grunn av sin historie med narkotika og psykedelika.

Dette er fordi USA har veldig strenge regler når det gjelder denne typen ting.

Skal du inn i landet må du blant annet svare på om du noen gang har tatt narkotika, og for å få visumet ditt godkjent, bør du helst svare nei på dette spørsmålet.

Det er ikke kjent hva prins Harry svarte på søknaden hans, men likevel har han i det minste nå avslørt at han har prøvd litt av alt når det gjelder denne typen ting.

Og det er derfor han bør sparkes ut av USA på rumpa og albuene, sier eksperter.

Landets utenriksdepartement nektet å kommentere saken overfor britiske medier.

Prins Harry og hertuginne Meghan flyttet til California i 2020 og trakk seg fra den britiske kongefamilien.

Tirsdag utgis prinsens bok «Spare», der han kaster det ene stikkpilleret etter det andre til familien.

Han har anklaget sin eldre bror, prins William, for vold, og han har kalt farens humor sadistisk.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.