Helt knust: Verdensstjerne med trist melding

07/03/2023

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Lewis Capaldi må avlyse flere av sine konserter på sin verdensturné på grunn av sykdom.

Popsangeren Lewis Capaldi, som tidligere har turnert verden rundt med låter som «Pointless», «Before You Go» og «Fade», er rammet av sykdom og må derfor avlyse flere av sine planlagte konserter.

Den "meningsløse" stjernen kunngjorde selv dette på Twitter, der sangeren henvendte seg direkte til de berørte byene, nemlig Zürich og Milano.

– Jeg er helt knust over å skrive dette. Som mange av dere vet, har jeg de siste nettene av turneen virkelig slitt med stemmen min, sier Capaldi.

"I går kveld i Stockholm gjorde jeg mitt beste for å synge gjennom hele showet, selv om det føltes veldig ubehagelig, men jeg var desperat etter ikke å skuffe noen av dere."

Men skuffe noen, Lewis Capaldi må dessverre. Han skriver videre i innlegget sitt at han i Sverige har besøkt en stemmespesialist som har fortalt popstjernen at han har bronkitt og derfor må la stemmen hvile i minst tre dager.

Konsertene i Zürich og Milano skulle etter planen finne sted henholdsvis tirsdag og onsdag. Imidlertid kunngjorde 'Before You Go' -stjernen at de nå har flyttet til 28. juni og 31. mai i år.

"Hater å skuffe dere alle, og dette er det siste jeg vil skrive. Jeg vil gjøre alt jeg kan med hvile og medisiner for å være klar for Barcelona og videre," avslutter Lewis Capaldi sitt innlegg.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.