Her er verdens mest sexy mann – og folk er helt målløse

15/11/2017

Anniken Hauge

Gossip
Blake Shelton
Blake Shelton
Den amerikanske country-sangeren Blake Shelton er nå kåret til verdens mest sexy mann.

Flere kjenner han kanskje igjen som dommer i den amerikanske versjonen av det poplære tv-programmet 'The Voice', men nå kan country-sangeren smykke seg med enda en tittel - Blake Shelton er nemlig kåret til den mest sexy mannen i verden i 2017.

Magasinet People har årlige kåringer av den mest sexy kvinnen og mannen i verden, og dette året gikk tittelen altså til 41-årige Blake Shelton, som har datet pop-sanger Gwen Stefani i litt over to år.

Seieren gikk ikke upåaktet hen, for flere amerikanere har rett og slett store problemer med å forstå hvorfor akkurat denne mannen fortjener tittelen. 

Flere mennesker har uttrykt sine store forbauselse på det sosiale mediet Twitter, og det hele utarter seg rett og slett ganske komisk: 

- Blake Shelton er omtrent like sexy som en glutenfri salt kjeks, skriver en av hans tøffere kritikere om kåringen.

- Er alle andre døde?, spør en annen kritiker.

- Hvordan skal man kunne stole på heterofile mennesker når de mener at Blake Shelton er den mest sexy av dem alle, spør en tredje kritiker.

I tillegg er det også de som rett og slett virker sinte eller fornærmet over at akkurat han skulle stikke av med denne prisen.

- HVEM er disse menneskene som mener at Blake Shelton er den mest sexy mannen i live? Helt ærlig er det støtende, skriver en.

- Jeg vil ikke bo et land hvor Blake Shelton er ansett det meste sexy noenting. Hva har skjedd i det stakkars landet vårt??, spør en annen.

Blake Shelton selv er også usikker på hvorfor akkurat han mottar denne tittelen. 

- Dere må være i ferd med å gå tom for folk, sier han til People da de gir han den gledelige nyheten.

Country-stjernens nyeste album, Texoma Shore, røk rett inn på førsteplass på Billboard Top Country Albums denne uken.

Les også: Litt morsommere desember: Nå kan du kjøpe julekuler med whiskey


 

 

 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.