Her er verdens mest sexy mann – og folk er helt målløse

15/11/2017 16:51

Anniken Hauge

Gossip
Blake Shelton
Blake Shelton
Den amerikanske country-sangeren Blake Shelton er nå kåret til verdens mest sexy mann.

Flere kjenner han kanskje igjen som dommer i den amerikanske versjonen av det poplære tv-programmet 'The Voice', men nå kan country-sangeren smykke seg med enda en tittel - Blake Shelton er nemlig kåret til den mest sexy mannen i verden i 2017.

Magasinet People har årlige kåringer av den mest sexy kvinnen og mannen i verden, og dette året gikk tittelen altså til 41-årige Blake Shelton, som har datet pop-sanger Gwen Stefani i litt over to år.

Seieren gikk ikke upåaktet hen, for flere amerikanere har rett og slett store problemer med å forstå hvorfor akkurat denne mannen fortjener tittelen. 

Flere mennesker har uttrykt sine store forbauselse på det sosiale mediet Twitter, og det hele utarter seg rett og slett ganske komisk: 

- Blake Shelton er omtrent like sexy som en glutenfri salt kjeks, skriver en av hans tøffere kritikere om kåringen.

- Er alle andre døde?, spør en annen kritiker.

- Hvordan skal man kunne stole på heterofile mennesker når de mener at Blake Shelton er den mest sexy av dem alle, spør en tredje kritiker.

I tillegg er det også de som rett og slett virker sinte eller fornærmet over at akkurat han skulle stikke av med denne prisen.

- HVEM er disse menneskene som mener at Blake Shelton er den mest sexy mannen i live? Helt ærlig er det støtende, skriver en.

- Jeg vil ikke bo et land hvor Blake Shelton er ansett det meste sexy noenting. Hva har skjedd i det stakkars landet vårt??, spør en annen.

Blake Shelton selv er også usikker på hvorfor akkurat han mottar denne tittelen. 

- Dere må være i ferd med å gå tom for folk, sier han til People da de gir han den gledelige nyheten.

Country-stjernens nyeste album, Texoma Shore, røk rett inn på førsteplass på Billboard Top Country Albums denne uken.

Les også: Litt morsommere desember: Nå kan du kjøpe julekuler med whiskey