Ingebrigtsen-brødrene gjør comeback på TV-skjermen

15/03/2024 13:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: NTB
Foto: NTB
Nå kommer brødrene med en ny serie.

Ingebrigtsen-Brødrene skal ha inngått en gigantavtale om ny TV-serie.

Det skriver NRK.

Den nye serien skal følge Jakob (23), Henrik (33) og Filip (30) i oppkjøringen frem mot OL.

– Vi ser på dette som en mulighet til å fortelle vår historie om hvordan det er å utfordre hele verdens løpeelite med et lite lag på tre personer, og at vår historie kan bidra til å motivere og engasjere flere unge løpere, forteller Henrik Ingebrigtsen til NRK.

Brødrene har tidligere deltatt i serien «Team Ingebrigtsen», som gikk på NRK fra 2016 til 2021.

- Den viktigste grunnen til at vi har gått med på dette er at vi får være med å sette rammene for innholdet, sier Henrik Ingebrigtsen til NRK.

Filmingen skal begynne i disse dager, og det er strømmegiganten Amazon Prime som skal produsere serien. Det bekrefter kanalen ovenfor Aftenposten.

Skal bli pappa

Gleden var enorm da den yngste av de tre, Jakob Ingebrigtsen og kona Elisabeth, i begynnelsen av februar annonserte at de skulle bli foreldre.

Midt i euforien innrømmet imidlertid den norske OL-gullvinneren at timingen kanskje ikke var ideell, ettersom termindatoen er i juni, som er samme måned som EM i friidrett arrangeres i Roma.

Men han varslet imidlertid også at paret selvfølgelig ville finne en løsning på alt, uavhengig av når fødselen eventuelt skulle finne sted.