Ingebrigtsen-familien: Hun har mest penger

16/06/2024 08:25

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Dette tjente Ingebrigtsen-familien.

Denne artikkelen er publisert på nytt.

Ingebrigtsen-familien har gjennom flere år vært i rampelyset, for sine gode prestasjoner innen friidrett, NRK-serien «Team Ingebrigtsen» og i det siste for en mye omtalt, bentent familiekonflikt.

Nå kan de så også trekke overskrifter med noe helt annet.

Tidlig onsdag morgen ble likningstallene for 2022 offentliggjort. Det betyr at store deler av den norske befolkningens inntekt, skatt og formue fra fjoråret er offentliggjort.

I Ingebrigtsen-familien er det Jakob som topper listene for høyest inntekt. I 2022 ender han opp med 11 millioner, noe som er over 7 millioner mer enn året før.

Det er derimot ikke bare Jakob som har hatt et godt år inntektsmessig, løpebrødrene Henrik og Filip står oppført med en inntekt på 3 og 2,6 millioner.

I 2022 hadde 57-åringen Gjert en inntekt på over 600 000, en nedgang på 100 000 fra i fjor. I motsetning til kona Tone er ikke Gjert oppført med en millionformue dette året.

I 2021 hadde han en formue på 2,4 millioner.

I mars 2022 solgte mamma Tone frisørsalongene «In Line», som hun hadde drevet med i 25 år. In Line-salongene har ekteparet eid gjennom selskapet «Tega AS». Hun jobber fortsatt som frisør.

I 2022 hadde Tone en inntekt på 740 000 kroner. Samtidig topper hun formuelista i familien, med hele 7,4 millioner.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.