Jakob Ingebrigtsen kan gå glipp av viktig ting: Nå kommer kona med en klar uttalelse

16/02/2024 15:00

Emma

Gossip
Foto: NRK/NTB
Jakob Ingebrigtsen og kona Elisabeth Asserson skal bli foreldre til sommeren.

Gleden var enorm da friidrettsstjernen Jakob Ingebrigtsen og kona Elisabeth i begynnelsen av februar annonserte at de skulle bli foreldre.

Midt i euforien innrømmet imidlertid den norske OL-gullvinneren at timingen kanskje ikke var ideell, ettersom termindatoen er i juni, som er samme måned som EM i friidrett arrangeres i Roma.

Den verdenskjente mellomdistanseløperen varslet imidlertid også at paret selvfølgelig ville finne en løsning på alt, uavhengig av når fødselen eventuelt skulle finne sted.

Det er sikkert at Ingebrigtsen kan være glad for å ha en meget forståelsesfull kone.

I et intervju med TV 2 sier i hvert fall Elisabeth Asserson Ingebrigtsen veldig tydelig på hvor hun står i det potensielle kalenderkaoset.

Klar beskjed

Den norske influenseren mener derfor at ektemannen bør fokusere på karrieren dersom fødselen kolliderer med den hektiske perioden når konkurranser på friidrettsbanen står i kø.

– Det høres kanskje litt hardt ut, men jeg vil at han skal fokusere på det han har jobbet mot i flere år. Det er et OL-år. Hvis jeg går i fødsel når han står på startstreken i EM, må han komme etter mesterskapet. Ting går som det er, sier hun til TV 2.

Jakob Ingebrigtsen er ventet å bli en av de mest markante profilene på det store arrangementet i Italia, og den 23 år gamle stjernen vet allerede veien til suksess.

Han har dermed - til tross for sin unge alder - erobret flere EM-gull gjennom karrieren.

Store forventninger

Farsrollen har han derimot ikke blitt kjent med før. Ingebrigtsen debuterer senere i år.

Men selv om det vil bety endringer i en travel hverdag med trening og konkurranser, er friidrettsikonet trygg på det nye livet som familie.

– Det er klart det vil ha en innvirkning, men samtidig har vi et veldig godt lag rundt oss. Både sportslig og familiært. Derfor tror jeg det vil gå bra, sier Jakob Ingebrigtsen til samme medier.

De vordende foreldrene har vært kjærester siden tenårene og giftet seg i fjor med stor oppmerksomhet i den norske byen Drammen.