Jennifer Aniston iført bare håndkle overlater nesten ingenting til fantasien

18/07/2023 08:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ikke mye er overlatt til fantasien hos «Friends»-stjernen, som bare har på seg ett håndkle på sitt siste bilde.

Jennifer Aniston ser fantastisk ut i en helt ny selfie som viser frem skuespillerens evige skjønnhet.

På bildet holder Jennifer kameraet foran seg mens hun viser et "overrasket" ansikt. Friends -stjernen ser ut til å ha på seg lite eller ingen sminke mens hun lener seg fremover og lar det blonde håret løpe fritt.

Anistons honningfargede bølgete hår falt nedover pannen og dekket halve ansiktet mens hun så ned i kameraet. Jennifers naturlige skjønnhet skinte gjennom da hun viste frem sin solbrune og tonede armer.

Hun pakket kroppen inn i et hvitt håndkle som avslørte mye hud. Selve bildet ble lastet opp via Lolavie instagram-profilen, som er en profil Jennifer Aniston har for hårpleiemerket sitt. Bildet ble delt på både Instagram og det nye sosiale mediet Treads.

Foto: Instagram

Anistons innlegg kommer etter at stjernen nylig avslørte at hun elsker å nippe til en skitten martini på sine "juksedager"

Selv om Jennifer tar vare på seg selv og følger et helseregime for å opprettholde sin slanke figur, elsker 54-åringen å skjemme bort seg selv nå og da. Hun er fullt dedikert til en sunn livsstil og følger en høy-protein, lav-carb, lav-sukker diett og deltar i treningsklasser.

En kilde nær Aniston fortalte US Weekly magazine om kostholdet hennes, og sa:

"Jens måltider er rike på protein med en sunn mengde karbohydrater, og hun unner seg også godbiter og juksedager."

Insideren avslørte også at hun elsker å meditere og sørger for å få rikelig med frisk luft hver dag mens hun går tur med hundene sine.

Jennifer snakket også med britiske Vogue om sitt hat mot et populært kompliment. Rachel Green-skuespilleren liker ikke å bli fortalt "du ser bra ut for din alder" fordi det "gjør henne gal" og hun "takler det ikke".

Aniston forklarte til og med at hun er "i bedre form nå enn hun var i 20-årene" og "føler seg bedre i sinnet, kroppen og ånden", noe som gjør det hele "100% bedre".

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.