Jobbet for familien Beckham: Sånn er de bak lukkede dører

06/11/2023 09:00

Emma Sletta

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En tidligere boydguard for David og Victoria Beckham reagerer nå på deres mye omtalte Netflix-dokumentar «Beckham». Han forteller videre hvordan paret har det når kameraene ikke ruller.

Når kjente fjes bestemmer seg for å lage en dokumentar om livene sine, vil det nok alltid være noen igjen som lurer på om sannheten er pyntet på.

Det samme gjelder nok den nye mye omtalte Netflix-dokumentaren om Victoria og David Beckham.

Men skildringen her er god nok. Det sier deres tidligere livvakt Craig Answorth til The Mirror.

I intervjuet sier Answorth at filmen "gir et veldig nøyaktig bilde av deres liv" og at de har håndtert berømmelsen "med klasse."

- Å ha hatt sitt nivå av berømmelse og samtidig ha vært i stand til å opprettholde sin familie. De må gjøre noe riktig, sier Answorth.

Sjarmerende og veloppdragne
Craig Answorth, som jobbet som parets livvakt fra 2013 til 2015 i London, forteller også litt om hvordan paret var bak lukkede dører.

– David og Victoria er begge veldig profesjonelle og har så mange sikkerhetsvakter. Vi blir på en måte bakgrunnsstøy for dem. David var sjarmerende, sier Answorth og fortsetter:

– Victoria holdt seg for seg selv, enten sammen med barna eller jobbet. Med søkelyset som har vært på dem, oppfører barna seg veldig bra.

Craig Answorth har vært livvakt for en rekke kjente personer. I tillegg til Beckhams har han også jobbet for Johnny Depp, Jennifer Lawrence og Arnold Schwarzenegger.

I dokumentaren snakker ekteparet Beckham også om Davids påståtte utroskap, som skal ha skjedd på 00-tallet. David Beckham har imidlertid alltid nektet for at han var utro.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.