Johnny Depp vil saksøke ekskone for titalls millioner

Foto: Shutterstock

Den 58 år gamle Hollywood-stjernen vil saksøke sin ekskone for et stort millionbeløp.

Skuespiller Johnny Depp er ikke den mest anerkjente mannen i Hollywood for øyeblikket. Han har ikke vært det siden påstandene om at han mishandlet sin ekskone, Amber Heard.

Derfor føler han seg nå uønsket i Hollywood, der han synes det er vanskelig å finne arbeid. Beskyldningene har allerede kostet ham roller i flere filmer, blant annet i «Fantastic Beasts», der danske Mads Mikkelsen har overtatt rollen.

Les også

Hun begynner å skrike da kjæresten viser barnehagebildet sitt - 'Jeg fikk et sjokk'

Faktisk har anklagene vist seg så betydelige for Depp at han nå har fått lov til å saksøke Amber Heard for ærekrenkelse. Det sier New York Post.

Johnny Depp er blit vant til å møte i retten. I fjor tapte han et søksmål mot det britiske medie The Sun. Han hadde saksøkt dem fordi han hadde blitt kalt en 'konemishandler' i en overskrift.

Basert på det ovennevnte har Amber Heard angivelig forsøkt å få Virginia-domstolen, som godkjente søksmålet, til å droppe det. Imidlertid har hun ikke lykkes i dette, da Virginia-domstolen anser at ærekrenkelsessaken ikke er sammenlignbar med de nevnte.

Til tross for at påstandene har blitt beskrevet i flere medier, har 58 år gamle Johnny Depp konsekvent hevdet at han ikke misbrukte sin kone.

Imidlertid har han ennå ikke klart å renvaske navnet sitt, da han har til hensikt å gjøre med dette søksmålet, der han har saksøkt sin ekskone for ikke mindre enn $ 50 millioner. Det tilsvarer cirka 318 millioner kroner.

Johnny Depp og Amber Heard giftet seg i 2015, men ekteskapet varte ikke lenge. Kjendisparet skilte lag året etter, og siden den gang har Amber Heard kommet med beskyldninger om at Depp misbrukte henne.

Les også

Tannlege forklarer: Hvorfor du skal pusse tennene før frokost