Kjæresten skuffet over Khloé Kardashian: Frykter for babyens liv

03/03/2018 13:03

Anniken Hauge

Gossip
Realitystjernen er åtte måneder på vei, men lar ikke det stå i veien for hennes jetsetliv.

Khloé Kardashian skal snart bli mor, men den høygravide realitystjerne skapte nylig stort oppstyr blant de mange følgerne sine på sosiale medier.

Der fortalte hun at han hadde reist til Japan med søstrene sine Kim og Kourtney, og mange mente at det var uforsvarlig at hun dro så langt nå som hun er høygravid.

Det er ikke bare Kardashian-søsterens følgere som er bekymret for henne. Kjæresten hennes, basketballspilleren Tristan Thompson, er urolig for både Khloé og babyen deres hun bærer på, hvis man skal tro Radar Online som har snakket med en kilde nær paret.

- Khloé har flere ganger fått beskjed om at hun skal slappe av, men hun inisterte på å reise til Tokyo med søstrene sine for å promotere merkevaren deres, sier den anonyme kilden, som også avslører at søstrene filmer til den kommende sesongen av 'Keeping Up With the Kardashians' i den japanske storbyen.

 

 

- Tristan er forferdelig bekymret nå.Han føler at hun har satt babyens liv i fare ved å fly så langt unna – spesielt fordi det ikke er unormalt for kvinner å føde for tidlig.

Ifølge E! News har den vordende moren det det bra og gleder seg til tilværelsen som mor. Hun er riktignok også nervøs for hvordan selve fødselen kommer til å gå.