Kjendisbilde vekker raseri: «Håper politiet kommer»

08/02/2021 10:32

Emma Sletta

Gossip
Et bilde lastet opp på Facebook av den anerkjente danske stylisten Dennis Knudsen har brakt en gruppe kjendiser motvind.

På bildet kan du se Dennis Knudsen, som for Den danske samlingen sammen med en rekke andre danske kjendiser. Det inkluderer realitystjernen Linse Kessler, danseren Silas Holst og bakedommer Katrine Foged Thomsen. B.T. skriver.

Den danske samlingen ble avholdt lørdag kveld i Tinghallen i Viborg, hvor bildet kommer fra. På bildet blir kjendiser sett sittende svært nær et bord. Ingen av dem har munnbånd eller holder avstand.

Dette har bedt flere Facebook-brukere om å svare, da de ikke overholder de nåværende koronarestriksjonene.

"Dårlig karma! Uten munnbånd, og ikke overhold de to meterne», skriver Facebook-bruker Lene Torp, mens Facebook-bruker Peter Jensen skriver følgende: «Håper politiet kommer og gir dem alle en bot for ikke å overholde forsamlingsforbudet.»

Innlegget har fått mer enn 600 kommentarer, hvorav de fleste er kritiske og negative. Dennis Knudsen har svart på de mange kritiske kommentarene da han uttalte at det ikke var noen risiko for infeksjonsspredning.

"Ja, vi satt veldig nær. Vi hadde alle nettopp blitt testet, og så var det våre seter backstage slik at vi kunne sitte sammen på det bordet, sier han, ifølge B.T., og fortsetter:

"Alle som var en del av den danske samlingen ble testet. Det er det raskeste der du venter 15 minutter på svarene dine."

Videre sier han at - i motsetning til backstage - avstand ble tatt hensyn til inne i studioet.

I samarbeid med et stort antall kjente dansker klarte DR å samle så mye som 120.409.254 kroner, som doneres til barn som er rammet av corona over hele verden.

De mange vil derfor gå for å hjelpe barn som lider av koronar panikk. Mer spesifikt, i 13 av verdens fattigste land i Afrika, Midtøsten og Asia, vil pengene bli distribuert.

Pengene skal brukes til å hjelpe dem med å forbedre mulighetene til å komme tilbake til skolen og for å sikre at de får nok mat. Samtidig bør de også brukes til å sikre at de får vaksiner og medisinsk behandling.