Kjenner du igjen denne barnestjernen? Nå har han en stor ansikts tatovering

29/03/2022 13:38

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Som 10-åring utga Aaron Carter sitt første album, i 1997.

Siden da har sangeren, som også er broren til «Backstreet Boys»-sangeren Nick Carter, ved flere anledninger vært i medienes søkelys.

I de fleste tilfeller har det imidlertid vært på grunn av noe annet og mer uheldig enn musikken hans.

Ifølge Ekstra Bladet har han dermed både vært narkoman og alkoholiker, er dømt for fyllekjøring og besittelse av narkotika, på samme måte som han har hatt et svært turbulent forhold til Melanie Martin, som er mor til deres felles barn. 

For omtrent 10 år siden led Aaron Carter mye sorg i 2012 da hans ene søster, 25 år gamle Leslie Carter, som også var sanger, døde av en overdose av en kombinasjon av ulike piller for angst og schizofreni, blant annet.

Nå har den nå 34 år gamle Aaron Carter valgt å hylle sin avdøde søster med en stor ansikts tatovering like over ett øye.

"[...] denne tatoveringen er for å feire min søster Leslie Barbara Cartes bortgang», skrev han om tatoveringen, som er en stor blå sommerfugl, på Instagram.

"Hver gang jeg ser en sommerfugl, minner det meg om henne. Hun elsket blått - det var hennes favorittfarge. Hun hadde de vakreste isblå øynene i verden», skrev han også på et annet medieutsalg.

I innlegget på Instagram har han også delt en kort video av den nye tatoveringen. Innlegget kan vises ved å klikke her

Sangeren har også delt flere videoer fra den "varme stolen" på tatoveringskunstneren, hvor han får lage ansikts tatoveringer.

Blant annet har han også sønnens navn og ordet 'karma' tatovert i ansiktet.

Ifølge Wikipedia begynte han å lage musikk i en alder av seks år, ga ut sin første sang, som fikk gullstatus i Danmark, Norge, Tyskland, Spania og Canada, i en alder av 10 år, og har også bidratt til å lage musikk for blant annet The Lion King og Pokemon, samt å være i kjente ungdoms- og barne-TV-serier som 'Lizzy McGuire' og 'Sabrina,  tenåring heksen'.