Kjent fotballspiller har gjort sin niese gravid

04/10/2021 10:29

Emma

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fotballspilleren har bekreftet at han venter et barn med niesen sin.

Hulk, den kjente spissen fra Brasil, har bekreftet at niesen hans er gravid med hans fjerde barn.

Fotballstjernen bekrefter nyheten i et innlegg på Instagram, der han har lagt ut opptak av dem som kysser hverandre mens han holder et ultralydbilde av det ufødte barnet.

Atlético Mineiro-spissen Hulk, hvis egentlige navn er Givanildo Vieira de Sousa, kunngjorde i juli 2019 at han hadde begynt å date sin niese, som kom i kjølvannet av bruddet med ekskona Iran Angelo.

Paret giftet seg i fjor, mens den 35 år gamle spissen spilte for Shanghai SIPG i Kina.

Det er ennå ikke kjent om barnet vil være en gutt eller en jente.

Hulk skriver følgende i sitt emosjonelle innlegg på Instagram, som viser ham løfte kjæresten Camila og ultralydbilder av deres fremtidige barn:

"I dag er mitt hjerte takknemlig overfor Gud, da jeg nå kan fortelle nyheten om at jeg for fjerde gang har blitt velsignet med et barn. Mitt hjerte flyter over av så mye lykke, som jeg bare kan si takk til Gud. Vi ser allerede frem til å ønske barnet vårt velkommen, som vi elsker betingelsesløst.”

Fotballspilleren, kjent for sin kroppsbygning, brøt nyheten om forholdet til Camila med sin familie, inkludert hans tre barn og kone, tilbake i desember 2019.

– Det var hulken selv som publiserte nyheten fordi han ikke hadde noe å skjule. Han prøver alltid å unngå løgner og ondsinnede kommentarer, og derfor prøver han alltid å være gjennomsiktig, sa en talsmann for spissen da nyheten om forholdet til niesen kom ut.