Kong Charles ble knust av Harry & Meghan-uttalelse: "De hadde holdt det hemmelig"

12/05/2023 14:14

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Siden verden fant ut at prins Harry og tidligere skuespiller Meghan Markle var sammen, har paret vært under konstant gransking fra offentligheten.

Fra deres glamorøse bryllup, sett av over 29.19 millioner seere, til fødselen av sønnen Archie Mountbatten-Windsor i 2019 og deres pensjon fra kongelige plikter, har media fulgt Sussexes 'hver bevegelse. Det er de samme mediene som «tvang» dem til å forlate Storbritannia og flytte til USA.

Paret ble introdusert for hverandre av en felles venn etter at Harry så henne i en video og ikke kunne la være å spørre hvem hun var. Dette ifølge Netflix-dokumentaren, som handler om Harry og Meghan.

De to planla å møtes mens Meghan besøkte London for Wimbledon. Som avtalt ventet Meghan på Harry på Soho House i London, men han var 30 minutter forsinket.

- Jeg kunne ikke forstå hvorfor han kom for sent, sa Meghan i programmet.

– Men han fortsatte å sende meldinger. Meldinger som «Jeg sitter fast i trafikken. Jeg er så lei meg.» «Jeg fikk panikk, jeg freaket ut,» la Harry til. – Jeg svetter.

Meghan forklarte at fordi hun ikke kjente Harry, lurte hun på om han vanligvis var sen.

– Jeg tenkte: «Å, er det sånn han er?» Jeg er ikke sånn. Jeg vil ikke sitte og vente... "

«Hva mener du med det?» avbrøt Harry.

"Jeg mener, er du en av de gutta som har et så stort ego at enhver jente ville sitte og vente en halv time på deg?" fortsatte Meghan. – Jeg var bare ikke interessert i det.

Men da Harry kom inn i restauranten, skjønte Meghan raskt at utsettelsen ikke var en del av en taktikk eller plan.

"Jeg var en varm, svett, rød ball," husket Harry.

- Du var bare så søt, la Meghan til. "Du var virkelig så flau og sent."

Etter deres første date tenkte Harry: "Denne kvinnen er fantastisk. Hun er alt jeg har lett etter.»

Kort tid etter at de giftet seg, begynte Harry og Meghan å oppleve problemer med resten av kongefamilien, hvorav noen ble avslørt under det beryktede Oprah-intervjuet.

Selv før de offentliggjorde forholdet, var noen medlemmer av kongefamilien ikke begeistret. Daværende prins Charles, som fant ut at sønnen datet Meghan Markle omtrent 20 minutter før kunngjøringen, ble angivelig "knust" av nyheten.

Dette var fordi Charles fryktet at kunngjøringen kunne overskygge hans kommende kongelige plikter.

"Det var et kritisk øyeblikk som hadde vært under forberedelse i flere måneder," skrev Scobie og Durand i boken Finding Freedom.

En uttalelse fra Kensington Palace som fordømmer pressen og samtidig bekrefter at Harrys nye kjæreste nærmest vil eliminere dekningen av prins Charles' reise.

Teamet ved Clarence House, som hadde brukt måneder på å planlegge prins Charles' tur i håp om at den skulle få betydelig dekning, var knust.

Det handlet ikke om Harrys valg om å falle for Meghan Markle, men den dårlige timingen og at han ikke hadde blitt informert om det før.

Over tid ble forholdet mellom Sussexes og resten av kongefamilien mer anstrengt, og dette er fortsatt tilfelle i dag.