Kong Charles hånes etter viralt klipp: Ikke kast bort tid på å være en tosk

Foto: Shutterstock.com

Kong Charles III har kommet i motvind etter at et klipp gikk viralt på sosiale medier.

Etter morens død, dronning Elizabeth II, har kong Karl III påtatt seg rollen som statsoverhode og monark.

Det er ca 72 timer siden han offisielt ble utnevnt til konge av Storbritannia og Nord-Irland, samt 14 andre commonwealth-land.

Les også

De 8 beste filmene om den britiske kongefamilien

Til tross for dette har han allerede klart å bringe seg inn i en motvind. Dette kommer etter at et klipp gikk viralt på det sosiale medie twitter, der det ble delt av nyhetsbyrået Reuters.

I den aktuelle videoen sitter kong Charles ved et lite bord hvor han skal signere to papirer. De to papirene er store, og er derfor ikke like håndterbare på det lille bordet.

Det faktum at det også er en inkwell og et brett med fontenepenner i veien, gjør det ikke lettere for kong Charles. Tilsynelatende er det også en stor irritasjon for ham, fordi han plutselig rykker brettet med fontenepenner og sender en grimase til en person som ikke er på bildet.

Som et resultat har mange mennesker på sosiale medier uttrykt at de absolutt ikke er imponert over regentens ytelse.

Det har derfor skapt et hav av kommentarer på sosiale medier. Blant annet er den 73 år gamle kong Charles anklaget for å være mer et barn enn en voksen.

I tillegg er det også folk som mener at den britiske kongen ikke bør respekteres når han «behandler andre mennesker som dette».

Andre har til og med gått langt for å kalle ham en tosk: "Her har vi Charles III, som ikke kaster bort tid på å være en tosk," sa en person på Twitter.

I tillegg er det også folk som tror at det er 'den virkelige Charles' som blir sett i klippet, og at han har behandlet sine tjenere på denne måten i årevis.

"Se hvor avvent kong Charles er. Han kan ikke engang flytte noe selv, men ber en tjener om å gjøre det," er det også en person som skriver.

Andre forsvarer ham imidlertid, da de ikke mener det er rettferdig å dømme ham fra et kort klipp. I tillegg påpeker mange for oss at han befinner seg i en vanskelig situasjon, da han ennå ikke har hatt tid til å sørge over tapet av sin mor, dronning Elizabeth II.

Les også

Aldri skjedd før: Prins Christian så fotball kampen fra et veldig spesielt sted