Kongehus ekspert: Prins Harry har hjemlengsel og er ulykkelig

29/06/2022 09:45

Emma Sletta

Gossip
Foto: Caitlin Ochs/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Caitlin Ochs/Reuters/Ritzau Scanpix
Prins Harry ser ut som han angrer på sitt selvvalgte liv i Amerika til tross for Meghan Markles beste forsøk på å gjøre det perfekt, ifølge kongefamiliens ekspert Duncan Larcombe.

Prins Harry ser ulykkelig ut og ser ut som en med hjemlengsel i California, der Meghan Markle prøver å skape det perfekte LA-livet for paret, sier en kongelig familieekspert.

Kommentarene kom etter at hertugen og hertuginnen av Sussex fløy tilbake til USA etter deres korte periode i Storbritannia for dronningens jubileum i begynnelsen av denne måneden.

Det tidligere kongeparet bor i det eksklusive nabolaget Montecito i et herskapshus for 95 000 000 norske kroner, og nylig ble Meghan fotografert mens hun så Harry spille polo i sin lokale klubb.

Til tross for deres luksuriøse livsstil, regner imidlertid kongehus ekspert Duncan Larcombe med at Harrys selvvalgte liv driver ham ned.

Ifølge Daily Star har kongehus eksperten sagt: 

"Han ser ut til å ha hjemlengsel. Harry spiller plutselig polo igjen og drikker med sine nye venner, alt han pleide å glede seg over å gjøre i Storbritannia.»

– Meghan heier på ham på sidelinjen og bidrar til å skape dette perfekte LA-livet for ham, for å gjøre opp for det han har gitt opp i Storbritannia. Men noe ser ikke ut til å være riktig. Han ser ulykkelig ut.

"Han bor der borte i selvpålagt eksil, men Harry er en veldig sosial person."

"I sine formative år hadde han mange venner, inkludert sin nå fremmedgjorte bror William, og tilbrakte alltid tid med dem. Noen ganger må han lure på om alt han har gitt opp har vært verdt det."

I januar i år var det to år siden Harry og Meghan sensasjonelt kunngjorde at de avsluttet livet som arbeidende medlemmer av kongefamilien.

To måneder senere hoppet de på et fly til Los Angeles.

Siden da har paret angivelig samlet en lang liste over kjente venner som bor i Montecito, inkludert Orlando Bloom og Katy Perry, hvis barn sies å ofte leke med Archie og Lilibet.