Kongehuset deler bilde: Takk for alt

06/06/2023 12:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kongehuset har delt et bilde der prinsessen og prinsen hyller landets store helt.

Han var en konge på torvet – og derfor blir han selvfølgelig også hyllet av de kongelige!

For kort tid siden delte den svenske kongefamilien en rørende hyllest til Zlatan Ibrahimovic, som nå har lagt fotballskoene på hylla etter en blendende karriere.

På kongefamiliens nye bilde poserer kronprinsesse Victoria og prins Daniels to barn - prinsesse Estelle (11) og prins Oscar (7) - naturlig nok iført Zlatan-skjorter.

– Vi vil takke Zlatan Ibrahimovic for alt han har gjort for svensk fotball og for Sverige. En av de fineste idrettskarrierene noensinne. Vi er fulle av beundring og takknemlighet, er ordene fra den svenske kongefamilien.

Og det må sies at de har rett i sin ros. For 41 år gamle Ibrahimovic har om noen klart å spille seg helt til topps.

I sin mangeårige karriere klarte svensken å gjøre seg bemerket i store klubber som Ajax, Inter Milan, AC Milan, Juventus, Manchester United, PSG, Barcelona og LA Galaxy, akkurat som han selvfølgelig også klarte å spille for Malmö FF.

Han å spille 819 kamper, og i dem sørget han for å sende hele 493 baller i nettet. I tillegg var han involvert i hele 201 assists.

I tillegg til utallige priser har han vært nominert til den prestisjetunge Ballon d'Or 11 ganger, der den beste plasseringen kom i 2013 da han kom på fjerdeplass.