Kongelig ekspert: Prins Harry savner Storbritannia og trives ikke i USA

12/08/2022 11:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kongelige eksperten Richard Palmer hevder at paret ser «ulykkelige» ut offentlig.

Prins Harry "savner Storbritannia" og er "ulykkelig" i USA, har en kongelig ekspert hevdet.

De kongelige droppet sitt kongelige liv for å flytte til USA tilbake i 2020, og paret fokuserte nå på å utvikle sitt personlige merke.

Men en kongelig ekspert har hevdet at paret fremstår som «ulykkelige» offentlig, og sier at Harry begynner å savne Storbritannia mer og mer.

Ekspert Richard Palmer sa i en podcast-episode av Daily Express' Royal Round-Up at denne trenden bare vil fortsette etter hvert som paret tilbringer mer og mer tid i USA.

"Jeg mistenker at Harry over tid vil savne Storbritannia mer og mer," sa han, men innrømmet at Harry fortsatt kan tilpasse seg livet i USA.

"De [Meghan og Harry] ser ikke så glade ut når de er offentlig for meg," la han til.

Pandora Forsyth, som var vert for podcasten, la til: "De ser ut til å gå denne veldig alvorlige ruten. Alt har alltid et politisk budskap.

Palmer sa også at Harry «så ukomfortabel ut til tider» da paret deltok på en FN-konferanse der Harry var hovedtaler. Det melder Daily Star.

I sin tale diskuterte hertugen tunge temaer som spenner fra klimaendringer og krigen i Ukraina, til det globale angrepet på demokrati og frihet, og kontroversielt den nylige Roe vs. Wade-rettssaken som sannsynligvis vil få noen stater til å forby aborter.

Dette utseendet var første gang paret hadde blitt sett siden de kom tilbake til Storbritannia for å feire dronningens platinajubileum i juni - en begivenhet som noen kongelige eksperter mener kan ha fått Harry til å revurdere sin avstand fra kongefamilien og om innholdet i hans kommende memoar, som forfaller i november.

Hertugen og hertuginnen har tidligere blitt kritisert for sin ærverdige holdning, og har tidligere blitt bedt om å «holde seg unna politikken» av tilknyttede medlemmer av kongefamilien og Meghans halvbror.