Kort tid etter brudd: Bekrefter ny kjæreste

05/10/2023 13:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Håkon Jørgensen / Podimo
Foto: Håkon Jørgensen / Podimo
Nå er det glad nytt fra influenceren.

I Podcasten til Alexandra Joner og Helle Nordby, med navnet ”Not Your Babe”, snakker de om det å date etter et brudd.

Tidligere i sommer ble det nemlig kjent at både Nordby og Joner hadde blitt single for nylig.

«Skal vi danse»-aktuelle Alexandra Joner og ekskjæresten Runar Vatne hadde vært sammen i over ti år da forholdet tok slutt.

Mens Helle Nordby og ekskjæresten hadde vært sammen i 2,5 år. De to var også forlovet og hadde nylig kjøpt leilighet sammen.

– Livet blir ikke alltid slik man har sett for seg. Jeg ser fram mot en sommer med venner og familie, og gleder meg til å flytte inn i ny leilighet 1. juli, sa Helle til TV2 den gang.

I «Not your babe» onsdag forteller Norby at hun syns det var fint å bli singel, og at med tanke på at hun liker både kvinner og menn, så hadde hun «the single glow up».

Videre forteller hun om en stor nyhet:

– Nå skal jeg være veldig ærlig her, sier Helle Nordby til hennes podcast kollega Alexander Joner også i den nyeste episoden av podkasten «Not your babe».

– Dette her syns jeg er fantastisk og gøy, men samtidig også litt flaut for min egen del. Jeg bare hopper i det, fortsetter hun.

Influenceren sier ingenting om hvem den utkårede er, men sier hun er «tullete forelsket».

– Jeg er dritstolt over kjæresten min, han er det hotteste ever, jeg er alt for forelsket i dette menneske. men jeg er litt flau over meg selv for jeg er verdens dårligste på å være singel, sier hun lattermildt.

Herunder kan du se et instagram innlegg som Nordby har lagt opp, her kan man se at hun kysser og omfavner hennes nye kjæreste i den italienske storbyen Roma.