Kronprinsesse Mette-Marit i tårer

08/12/2022 13:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kronprinsessen kjempet mot tårene da hun var på offentlig besøk.

Vårt fremtidige kongepar, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit reiser ofte rundt på offentlige besøk i både inn- og utland.    

Her kan man alltid stole på at de er gode og jordnære representanter for kongehuset. 

Nå i førjulstiden tok kronprinsparet på seg et nytt kongelig oppdrag – som forhåpentligvis kan føre til en bedere hverdag for mange.

Onsdag 7. desember i denne uken var nemlig Haakon og Mette-Marit på besøk hos Frelsesarmeen i Oslo. 

Under besøket til Frelsesarmeen på Rodeløkka i Oslo møtte kronprinsparet pressen for å svare på spørsmål.

Kronprinsessen hadde et budskap hun veldig gjerne ville ut med da pressen var til stede.

– Det er mange nå som trenger hjelp som ikke har hatt behov for det før. Og jeg synes vi må tørre å snakke litt om hvor modig det er. Det er ikke skambelagt å være i en vanskelig situasjon. Vi vet alle hvor tøft det er å spørre noen andre om hjelp, det er noe av det tøffeste vi kan gjøre i livet, sier en gråtkvalt Mette-Marit og fortsetter: 

– Det å gå å stille seg i kø foran fattighuset, eller komme hit til slumstasjonen på Rodeløkka. Det tror jeg krever en enorm styrke og det skal vi ha stor respekt for. Spesielt i denne tiden, det tørre å be om hjelp og hvor tøft det er for mange, og hvor utrolig modig folk er. Noe av det jeg tar med meg i dag er at det skal veldig stor styrke til å stå i det som mange rundt om i Norge står i nå. 

Kronprinsparet var blant med på å pakke posene som skal deles ut før jul.