Megan Fox fanget i slåsskamp

22/07/2023 20:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det som skulle ha vært en koselig datekveld for paret ble til en ubehagelig situasjon som opprørte den stakkars skuespillerinnen.

Torsdag havnet skuespiller Megan Fox i midten av en slåsskamp da en rasende mann slo ut mot kjæresten, den amerikanske rapperen Machine Gun Kelly.

Fox, 37, ble dyttet inn i et gjerde med stor kraft da parets livvakt prøvde å komme seg mellom den opprørte mannen og rapperen da paret gikk av en tur på Orange County Fair i Costa Mesa, California.

Imidlertid grep MGK, som egentlig heter Colson Baker, 33, raskt inn og trakk forloveden sin vekk fra situasjonen.

Videoen av hendelsen blir for tiden delt på sosiale medier, med mange brukere som lurer på livvaktens brutalitet mot Megan Fox.

– Hvorfor bruker livvakten Megan som et skjold? spør en bruker forvirret.

- Hvis han prøver å beskytte dem begge, hvorfor presser han henne - bare press mannen? skriver en annen.

– Den livvakten får garantert sparken, er enig en tredje.

Mens mange lurer, har paret selv ennå ikke kommentert hendelsen.

Duoen – som forlovet seg i januar 2022 – har nylig blitt sett på flere dater etter måneder med spekulasjoner om at de hadde gått fra hverandre etter rykter om utroskap.

For nå ser det ut til at de to har funnet tonen igjen.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.