Megan Fox sitter på en stor formue: Likevel ber hun nå fansen om penger

29/07/2023 12:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den amerikanske Hollywood-stjernen har blitt upopulær blant hennes mange fans etter at hun ba dem donere penger

Når du i likhet med 37 år gamle Megan Fox har ikke mindre enn 21 millioner Instagram-følgere, burde det ikke være noe stort problem å samle inn sølle 30 000 dollar til en god sak.

Dermed prøvde «Transformers»-stjernen å samle inn noen donasjoner fra sine mange fans tirsdag da hun delte en Go Fund Me-lenke.

En venn av Hollywood-divaen, negleteknikeren Brittney Boyce, trenger litt penger til sin kreftsyke fars behandling.

– Min venns far har nettopp fått påvist kreft i bukspyttkjertelen. Hvis du har mulighet til å hjelpe, vennligst gjør det, sa Fox i en historie.

Selv om det hele utvilsomt ble delt med de absolutt beste intensjoner, så flere fans av skuespillerinnen fortsatt rødt.

De mener at Miss Fox, som ifølge Celebrity Net Worth har en formue bestående av 8 millioner dollar (54 millioner kroner), skulle betale regningen for venninnens far.

– Jeg ville dekket 100 % av en venns foreldres medisinske utgifter hvis jeg hadde like mye penger som henne, er det skrevet i dommen på Reddit .

– De velstående bør definitivt dekke det. Beklager, men ikke beklager. Slutt å hamstre penger ved å be dine mye dårligere fans om hjelp, skriver en annen.

Sinnet har også spredt seg på Twitter, der en blant annet skriver at de er «målløse» på hvordan Megan Fox kan be fansen om 30.000 dollar.

Så langt har innsamlingen klart å skrape sammen drøyt 7000 dollar, med den høyeste donasjonen på 300 dollar.

Det har også fått fansen til å sperre øynene opp fordi de mener at dette må bety at Megan Fox selv ikke har gitt penger til innsamlingen. Og hvis hun har det, har hun donert mindre enn 300 dollar.

Det blir absolutt ikke mye bedre om Megans forlovede, musikeren Machine Gun Kelly, brukte nøyaktig 30 000 dollar på en manikyr i forbindelse med Billboard Awards i 2022 .

Megan Fox har i ettertid unnlatt å svare på kritikken på sosiale medier.

Til gjengjeld er innsamlingsmålet for vennens ektemann hevet til 60 000 dollar.