Meghan Markle angrer: Nå vil hun tilbake

14/07/2023 05:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Meghan Markle har angret på avgjørelsen og leter nå etter en måte å komme tilbake til Hollywood på.

En kongelig ekspert og forfatter hevder at Meghan Markles siste trekk indikerer at hun ønsker å gjenoppta karrieren i Hollywood.

Kongelig ekspert Tom Bower adressert på 'Don Wootton Tonight' nylige rykter om at Meghan Markle ville være i gang for en rolle i 'The Bodyguard'.

Han sa at Meghan Markle har vært usikker på hva hun skal gjøre med livet og karrieren.

"Forrige uke snakket vi om det faktum at hun hadde hatt en uke i helvete, og hun har absolutt ingen anelse om hva hun skal gjøre," sa Tom Bower, ifølge Daily Star.

Videre mener han at det er Meghan Markles egne publisister som har lekket historien om at Kevin Costner er interessert i å bruke henne til en ny versjon av «The Bodyguard».

Så som svar på at publisistene hennes lekket denne uken den latterlige historien om at Kevin Costner vil kaste henne i en ny versjon av The Bodyguard, vender Meghan tilbake til Hollywood, hvor hun aldri var i utgangspunktet. Men hun må føle seg ønsket, sier han.

Han ble også bedt om å kommentere nylige rykter om at det var ekteskapsproblemer mellom henne og prins Harry.

Hvis du spør Bower, er det imidlertid ingen sannhet i dette. Tvert imot, det faktum at hver av dem har et ønske om å forfølge sine egne karrierer, er bare et tegn på et moderne ekteskap - og ikke at det skal være problemer i ekteskapet.

– Det er bare et moderne ekteskap. Folk har ulike interesser. Til alle de på Twitter som sier at de blir skilt ... Jeg sier at jeg vil se bevisene først, sier han.

Nylig kjørte Daily Star en historie om at Meghan Markle har blitt oppfordret til å droppe prins Harry hvis hun vil redde karrieren som skuespiller.

Paret er ikke lenger kongelige, og har derfor ikke kongelige plikter. Dessuten har ingen av dem fast ansettelse.