Meghan Markles kongelige ambisjoner: Ville bli dronning

23/08/2023 11:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kilde nær Meghan Markle sier hertuginnen drømte om å bli dronning.

Meghan Markles drømmer om å bli en del av kongefamilien har alltid vært et tema som har opptatt mange. En fersk avsløring fra en kilde nær henne kaster lys over hennes tidlige drømmer om å bli dronning, om enn i en litt annen kontekst enn man kunne forvente.

I en alder av 12 år drømte Meghan Markle om å bli "Queen of Bolivia". Denne ambisjonen dukket opp etter at hun ble venn med sønnen til en boliviansk president i løpet av skoledagene. En kort stund proklamerte hun stolt:

«Jeg kommer til å bli dronning av Bolivia», sier mediene geo.tv.

Kilden, som snakket med forfatter Tom Bower, understreket Meghans urokkelige ambisjon.

"Hun tvilte aldri på ambisjonene sine," sa kilden, og la til at Meghans hyppige besøk i studioer drev hennes ønske om berømmelse.

Meghans venninne, Ninaki Priddy, delte også sine tanker om hertuginnens tidlige fascinasjoner. Hun avslørte at Meghan alltid har vært «fascinert av kongefamilien» og ofte «følt seg som en prinsesse» under skoleforestillingene.

Spol frem til voksenlivet gikk Meghans kongelige drømmer i oppfyllelse, om enn på en annen måte.

Hun møtte prins Harry i 2017 gjennom en blind date arrangert av en felles bekjent. Paret giftet seg i 2018 og Meghan ble hertuginne av Sussex. De ønsket sitt første barn velkommen, Archie Harrison, i 2019.