Meghan og Harry får sin egen realityserie på Netflix

19/05/2022 11:35

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
For bare noen uker siden droppet strømmegiganten et ellers planlagt prosjekt med den 40 år gamle hertuginnen. Nå er imidlertid den virkelige virkeligheten på vei med Sussex-paret i sentrum.

Siden den 37 år gamle skuespilleren Meghan Markle og den 37 år gamle gemalen Harry, offisielt trakk seg tilbake som fremtredende medlemmer av den britiske kongefamilien i januar 2020, er det ikke akkurat fordi paret har gått under radaren.

Blant annet i kongeparets egen podkast, så vel som i det oppsiktsvekkende intervjuet med talkshow-verten Oprah Winfrey i fjor vår, har de to satt ord til liv som vanlige foreldre - men også fortalt sin alt annet enn positive side av hvordan hverdagen bak de kongelige veggene i Storbritannia virkelig ser ut.

Men nå kommer det flere.

Strømmetjenesten Netflix, som bare noen uker etter droppet et prosjekt med Meghan Markle, avslører at en helt ny dokumentar om Sussex-paret er på vei.

Den skriver flere medier – inkludert American Page Six.

Og det rapporteres umiddelbart at seerne vil være inne i hertugen og hertuginnens hjem i California - og det var også med et kamerateam i ryggen at Meghan og Harry besøkte New York i september i fjor.

På dette tidspunktet er det fortsatt usikkert hva serien vil handle om. Men det er indikasjoner på at formatet til tider vil minne om det vi vet fra reality-TV.

En premieredato er ennå ikke satt for serien med de tidligere fremtredende medlemmene av den britiske kongefamilien.

Ryktene sier at flere Netflix-folk vil at serien skal treffe strømmetjenesten på slutten av året, mens Sussex-leiren ber om premiere en gang i 2023.