Melania Trump vekker oppsikt fra datterens bryllup: "Det er nær upassende"

15/11/2022 12:43

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var dømt kjærlighetsfest hjemme hos Trump-familien i helgen.

Den tidligere presidentens yngste datter, Tiffany, giftet seg, og store deler av Trump-familien var der for den store dagen. Den viser bilder Ivanka Trump har lagt ut på Instagram.

Men ifølge Dagbladet har Melania Trumps kjole nå vakt oppsikt, og det er ikke av den positive typen.

For i et bryllup er det bare bruden som må ha på seg hvitt, og bryllupsgjester, etter uskrevne regler, har ikke lov til å bruke hvitt eller nyanser av det.

Et råd Melania Trump trolig trenger å få en gang til.

Hun hadde på seg en kremfarget kjole for anledningen.

"Ok, Melanias kjole er ikke helt hvit, men den er fortsatt for nær til å være upassende å ha på seg til stedatterens bryllup. Marla må være rasende, det ville jeg vært", tvitret en.

"Melania Trump, det er ille å ha på seg en lang hvit kjole til andres bryllup", skrev en annen, og assosierte emneknaggen «ingen klasse».

"Seriøst, kunne ikke Donald ha brukt litt mer penger på en skikkelig kjole til Melania for guds skyld?" skriver en tredje.

Den 52 år gamle tidligere førstedamen har foreløpig ikke kommentert saken.

I bryllupet var det imidlertid ikke bare Melania Trump som endte opp med å trekke oppmerksomhet.

Donald Trump Jr.s kjæreste Kimberly dukket opp i en svart kjole. Noe som en bruker på Twitter la merke til ikke var på bildet av forskjellige Trump-damer fra Ivankas Instagram-innlegg.

Hva Tiffany Trump hadde bedt gjestene om å ha på seg er ikke kjent, men to gjester fra nærmeste familie hadde ikke fulgt de uskrevne kleskodereglene.