Merkelig: Hvorfor deler Elon Musk dette?

14/09/2023 19:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Elon Musk har vært svært aktiv på det sosiale mediet X, hvor han blant annet har delt et bilde av ekskjæresten Amber Heard.

Enten det er den spektakulære overtakelsen av det sosiale mediet Twitter - som han siden har kalt X - eller den påståtte kampen med Facebook-grunnlegger Zuckerberg, er verdens rikeste mann absolutt ikke redd for å stikke nesen ut.

Nå har han gjort det igjen.

I sin nye biografi kommer det frem at han fikk en av sine tidligere kjærester, den skandalerammede skuespilleren Amber Heard, til å kle seg ut som en karakter fra spillet Overwatch.

Og som om ikke det var nok, bekrefter Elon Musk nå at det faktisk har funnet sted. Det gjør han ved å dele et bilde av Amber Heard i fullt kostyme på det sosiale mediet X.

Innlegget kan sees nedenfor...

Flommer inn med kommentarer
Ikke overraskende har innlegget fått mye oppmerksomhet og har siden gått viralt.

14.000 mennesker har allerede lagret det som et 'bokmerke', mens det har fått litt over 75.000 'likes'. Den har også blitt videredelt nesten 13.000 ganger i skrivende stund.

En bruker skriver til innlegget at moralen i historien må være at du bare må være 'ultra-vellykket for å gjøre alle drømmene dine til virkelighet.'

Brutalt
En annen bruker henviser til at Amber Heard frykter hva Elon Musk kan dele neste gang.

Innlegget kan sees nedenfor...

Forholdet mellom Elon Musk og Amber Heard skal ha begynt kort tid etter skilsmissen fra Johnny Depp i 2017.

I den nye Elon Musk-biografien har begge parter satt ord på forholdet.

– Det var brutalt, sa Elon Musk i en biografi om forholdet, ifølge Se og Hør, mens Amber Heard sa at hun fortsatt elsker ekskjæresten «enormt».

I fjor var den omstridte ærekrenkelsessaken mellom «Pirates of the Caribbean»-stjernen Johnny Depp og «Aquaman»-stjernen Amber Heard endelig over.