Merkelig tradisjon: Dronning Elizabeth veier sine gjester etter julemiddagen

16/11/2021 13:32

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Dronning Elizabeth har en helt spesiell juletradisjon.

Julen er i ferd med å komme, og det er en tid forbundet med mange tradisjoner.

Imidlertid er det få som ønsker å måtte gå opp i vekt rett etter julemiddagen. Men hos dronning Elizabeth er det faktisk en tradisjon som holdes fast i.

Det skriver mediet Grazia.

Dronning Elizabeth veier alltid sine gjester før og etter middag, med en antikk vekt. Hun gjør det slik at hun kan være sikker på at gjestene har spist og drukket mye.

Det er imidlertid ikke en tradisjon at dronning Elizabeth selv har kommet opp med. Det er en tradisjon som går tilbake til kong Edvard den 7.’s tid.

Må holde seg rolig

På søndag skulle dronning Elizabeht delta på en seremoni i forbindelse med Remembrance Day.

Dessverre måtte den 95 år gamle monarken avlyse, og prins Charles måtte gå inn i stedet.

"Dronningen, som har forstuet ryggen hennes, har i morges bestemt seg med stor fortvilelse over at hun ikke er i stand til å delta på dagens Remembrance Sunday Service ved Cenotaph," sa Buckingham Palace.

Dronningens lege har beordret henne til å holde seg rolig.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.