Mia Gundersen etter tøff tid: Det ble redningen

23/09/2023 07:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: NRK/NTB
Foto: NRK/NTB
Nå åpner Mia Gundersen opp om den tøffe tiden.

Mia Gundersen er en av Norges største scenedronninger og har vært i rampelyset i en årrekke, kanskje spesielt sett som dommer i «Norske talenter» de seneste årene. 

For tiden er hun aktuell som deltaker i «Stjernekamp» på NRK og snart i den nye sesongen av «16 ukers helvete» på TV Norge. 

Hatt det tøft 

Etter at Mia Gundersen ble skilt fra eksmannen, stjernefotograf Marcel Leliënhof (57), tilbake i 2016 har hun hatt det vanskelig. For Mia var det et vondt og hardt brudd, og det gjorde det vanskelig for henne å reise seg opp av sofaen. 

– Jeg satt litt fast i sofaen rett og slett. Det hadde vært en periode i livet mitt hvor jeg ble utbrent. Det var skilsmissen og alt som kom av etterdønninger etter det, sier hun åpenhjertig til Klikk

Da hunden hennes også gikk bort forsvant de daglige lufteturene. Siden hun aldri har vært et snacks-menneske tydde hun ofte til et glass med vin. Og det ble en utfordring for henne. 

«16 ukers helvete» skulle derfor bli redningen for Gundersen – til tross for at det var ulidelig tungt.

Målet var aldri å bli skikkelig tynn, men å få en sunnere kropp og bli kvitt kiloene fra den tunge perioden. 

Heldigvis har hun fått god støtte fra hennes nye kjæreste Alexander Hamm (46), og sønnene Daniel (19) og Amente (27) gjennom den tøffe tiden. 

– De har heiet veldig, og har vært stolte av meg. Daniel har spurt, «fy fader, mamma, var det hardt?». Samtidig har jeg inspirert ham. Daniel hadde sluttet å trene og jeg prøvde å pushe ham, men så gjorde jeg det ikke selv. Men nå er han i gang.

Nå vil hun bruke erfaringene hun har gjort seg til å trene fast, spesielt med pilates og yoga.