Miley Cyrus: Bilde avslører alt

07/09/2023 09:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Fansen burde ha funnet ut av det etter å ha sett et gammelt bilde av henne, mener popstjernen.

I løpet av den siste uken har 30 år gamle Miley Cyrus delt dusinvis av hemmeligheter og personlige anekdoter i hennes egen TikTok-serie «Used To Be Young».

Her har den amerikanske sangfuglen snakket om forholdet til ekskjæresten Liam Hemsworth, om hennes nye singel, og om hvor mye penger hun selv kastet på verdensturneen «Bangerz» i 2014.

"Wrecking Ball" -sangeren kommenterte også på seksualiteten hennes i et av de siste innleggene som ble delt med de mer enn 18 millioner som følger Miss Cyrus på TikTok.

Se videoen nederst i artikkelen.

Her presenteres Miley med et bilde av seg selv fra 2009 i selskap med kollegene Demi Lovato, Taylor Swift og Emily Osment.

Bildet ble tatt rett etter premieren på Disney-filmen «Hannah Montana: The Movie» og viser de fire kjendisjentene tett sammen.

Miley Cyrus er imidlertid den eneste av jentene som har valgt å droppe de fine filmpremiereklærne og i stedet krøpet inn i et noe mer uformelt antrekk.

I følge Miley ble bildet på et tidspunkt til og med omgjort til et meme med bildeteksten "Vær Miley Cyrus i vennegjengen din".

Foto: Tiktok

"Hvis du ikke skjønte at jeg er bifil etter dette bildet, vet jeg ikke hva som er galt med deg," sa Miley.

-Hva? Jeg mener det, hallo! Se på det!

Dette er ikke første gang Miley Cyrus snakker åpent om sin seksualitet. Det skjedde også da hun avslørte for Variety i 2016 at hun identifiserte seg som panseksuell på den tiden.

Da jeg forsto kjønnet mitt bedre, noe som var udefinert, forsto jeg også seksualiteten min bedre. Jeg tenkte: «Ah, det er derfor jeg ikke føler meg heterofil og jeg føler meg ikke homofil. Det er fordi jeg ikke er det.»

Miley Cyrus slapp nylig singelen «Used To Be Young».