Mistet ufødt barn: Nå har stjernen endelig blitt mor

20/05/2023 08:50

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den britiske sangeren Jessie J. forteller på Instagram at hun har født en sønn.

Det var ikke mye å smile over i fjor da den 35 år gamle britiske sangeren Jessie J. mistet sitt ufødte barn i uke 21 av svangerskapet.

Tidlig i 2023 kunngjorde stjernen, hvis virkelige navn er Jessica Ellen Cornish, at hun hadde klart å bli gravid igjen.

Faren til både barnet som døde i livmoren som foster og sønnen Jessie J. nå har født, er basketballspilleren Chanan Safir Colman.

– For en uke siden forandret hele livet mitt seg. Sønnen min ble født, og hjertet mitt doblet seg. Følelsen er ubeskrivelig - jeg flyr med kjærlighet. Han er magisk. Han er alle mine drømmer som går i oppfyllelse. Han er hele min verden. Vi har det bra begge to, skrev sangeren på Instagram.

Hun fortsetter:

– Jeg suger inn hvert sekund, og jeg kan fortsatt ikke tro at han er ekte. For alle som har fulgt min reise frem til dette øyeblikket - takk for din fortsatte kjærlighet og støtte.

Samtidig er hennes historie også en slags avskjed - foreløpig. Jessie J. ønsker å ta seg tid til å nyte den lille mens tiden er - uten å måtte sørge for å betjene sine sosiale medier.

"Jeg kommer tilbake på Instagram når jeg er klar", står det i uttalelsen.

Se oppslaget nederst i artikkelen.

Hun gikk i 2020 fra sin daværende kjæreste, den kjente skuespilleren Channing Tatum. De hadde møttes i 2018, ble kjærester, slo opp, deretter gjenopplivet romantikken - og slo deretter opp igjen.

Foto: Instagram